VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap 2018

namens VV/ZZ-KZ Martijn Oudshoorn

Het jaar 2017 loopt al bijna weer op zijn eind. Achter de schermen zijn we bezig met de laatste voorbereidingen voor het naderend toernooi. De inschrijvingsavond leverde weer een groot aantal inschrijvende teams op: 32 herenteams, die verdeeld worden over 8 poules. Bij de dames hebben zich maar liefst 6 teams ingeschreven en zij zullen gaan strijden om 4 plaatsen in de halve finale op de finaleavond van 17 februari 2018.

De programmaboekjes zijn voor het eerst digitaal en reeds verspreid over de ingeschreven teams. Voor de liefhebbers is er nog een beperkte papieren oplage verkrijgbaar op de speelavonden of te reserveren via kooman001@kpnmail.nl. Ook onze Facebookpagina https://www.facebook.com/zz.zaalvoetbalkampioenschap is volledig bijgewerkt. Samen met onze gloednieuwe website https://vriendenvanvvzz.nl en de website van Stompwijk’92, onder het tabblad evenementen, zullen we deze webpagina gebruiken om u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van het VV/ZZ-KZ toernooi. Uiteraard zullen wij ook via de Dorpsketting belangrijke berichten met u blijven delen.

Op 6 januari 2018 zal de eerste speelronde worden afgewerkt. Rond de klok van 20.00 uur op deze avond, zal de officiële aftrap weer op een heel spectaculaire manier worden gedaan. Vanwege de opkomst van het damesvoetbal in het algemeen, met als hoogtepunt tot dusver het Europees Kampioenschap, afgelopen zomer, staat ook het damesvoetbal de komende editie van het VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap in de schijnwerpers. Dit begint al bij de aftrap met het overhandigen van de nieuwe dames wisselbeker door J.L. van Rijn Transport en E. van Vliet Transport. Verder doen er 6 damesteams mee in het toernooi en zal de spanning stijgen gedurende het toernooi, daar er maar 4 plaatsen te verdelen zijn in de halve finale op de finaleavond.

Ook zal er voor het eerst in de geschiedenis van het ‘’ZZ-toernooi’’ een vrouwelijke scheidsrechter actief zijn: Lizzy van der Helm (foto), een groot talent, KNVB-scheidsrechter en onderdeel van een opleidingstraject onder leiding van Eredivisie-scheidrechter Kevin Blom. Maar het absolute hoogtepunt zal plaatsvinden op de finaleavond 17 februari 2018, ook rond de klok van 20.00 uur. Schrijf deze datum dus alvast dikgedrukt in uw agenda. Meer informatie hierover volgt later.

Ook deze editie zullen we bij de officiële aftrap stilstaan bij de vele vrijwilligers die onmisbaar zijn om het toernooi tot een succes te maken.

Wij maken weer graag gebruik van de vele vrijwilligers die in dit toernooi hun steentje zullen gaan bijdragen. Wij willen hun graag hiervoor alvast bij voorbaat bedanken. En uiteraard, traditiegetrouw, zullen wij onze toernooidames en een aantal Stompwijkse bedrijven in  het zonnetje zetten, vanwege hun bijdrage gedurende het toernooi.

Luiten Food

 

 

  Boerderij Akkerlust

 

Annemarieke van Os