Kerstfeest met Fanfare Juliana & De Blazersklas!

Op zaterdagmiddag 16 december is iedereen weer van harte welkom in ‘De Bles’ voor het kerstconcert van Fanfare Juliana en de Blazersklas!

De blazersklas is het resultaat van samenwerking tussen de Maerten van den Velde school en de fanfare met als doel om alle kinderen van groep 5 kennis te laten maken met blaasmuziek en uitgebreide muziekles te verzorgen. Vanaf de herfstvakantie krijgen de kinderen allemaal gezamenlijk les op verschillende blaasinstrumenten en vormen zij een echt orkest. Tijdens het kerstconcert willen ze u heel graag laten horen wat ze tot nu toe al hebben geleerd!

Het concert begint om 16.00 uur. De zaal gaat open om 15.30 uur. Voorgaande jaren lieten zien dat het kerstconcert druk bezocht wordt, dus kom vroeg voor het beste plekje!

Het belooft weer een gezellige en sfeervolle middag te worden, vol met prachtige kerstmedley’s en natuurlijk ook een aantal klassieke meezingers die u echt in de kerststemming zullen brengen. Leuk voor jong en oud! Tot zaterdag!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana