Duivenvoorde in Kerstsfeer

Kom volledig in kerstsfeer op Duivenvoorde

Op zaterdag 16 en zondag 17 december vindt op Kasteel Duivenvoorde het evenement ‘Duivenvoorde in Kerstsfeer’ plaats.

Sfeervolle kerstmarkt

Net als voorgaande jaren is er op het Voorplein een kerstmarkt van chalets met ambachtelijke en regionale producten, kerstartikelen, wijnen en kindercadeaus. De lijst van standhouders staat op onze site. Er is een kerstman die mandarijnen uitdeelt en kinderen kunnen met groen van het landgoed een kerststukje maken. U kunt genieten van (kerst)versnaperingen verzorgd door Hof van Duivenvoorde en een wandeling maken in het park om volop te genieten van de winterse natuur. Op zaterdag zijn er optredens van de professionele zesmans a capella zanggroep Full Voice en Jachthoornblaasgroep Waalsdorp. Op zondag is er een optreden van het Dickens orkest van Muziek Vereniging Laurentius en muziek verzorgd door Suzanne Burdorf (zang en gitaar) en Josefien van Pelt (zang, accordeon en klokkenspel). Zij vormen samen de Christmas Chicks. Met hun engelengezang weet dit sprankelende duo u zelfs tijdens de koudste winterdag te verwarmen. Kom gezellig luisteren naar hun eigenzinnige kerstklassiekers!

Schitterend kerstsprookje

Heeft u buiten alles gezien? Kom lekker binnen opwarmen en laat u rondleiden door het eeuwenoude kasteel dat als een waar kerstsprookje is versierd met mooi opgetuigde bomen en fonkelende decoraties. Op ieder half uur wordt er in de Eetkamer een kerstverhaal voorgelezen aan onze jongste bezoekers. Beleef Duivenvoorde als nooit tevoren en kijk uw ogen uit!

 Bezoek & kaarten

Duivenvoorde in Kerstsfeer vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 december van 12:00 tot 17:00 uur. De kasteelrondleidingen zijn al uitverkocht maar kaarten voor alleen de kerstmarkt en een bezoek aan de Marotzaal van het kasteel zijn er nog volop. Deze tickets kosten €2,50 (kinderen t/m 12 jaar: gratis) en kunt u reserveren via de webshop (www.kasteelduivenvoorde.nl) maar zijn ook aan de kassa op het terrein te koop (alleen pin, op de kerstmarkt is bij een aantal standhouders uitsluitend contant betalen mogelijk).