Van Velsen Rallysport

Het lijkt misschien een beetje stil aan onze kant, maar ik kan jullie verzekeren, achter de schermen wordt héél hard gewerkt.

Twee avonden in de week en iedere zaterdag zijn onze teamleden in de werkplaats bezig. Er wordt aan de rallytruck gesleuteld. De stellingen voor in de assistentietruck worden in elkaar gezet, geverfd en geplaatst. Allemaal handmatig op maat gemaakt, niks bouwpakket en in elkaar zetten… De timmerman gaat zich ook storten op de servicetruck en zal de bak van de servicetruck aftimmeren.

Het aftellen is begonnen en wij beginnen inmiddels ook met ‘hamsteren’. Er wordt al een poosje van alles verzameld, maar de komende weken zal dit nog veel meer gaan worden. Lijsten met alles wat we mee moeten nemen worden opgesteld en weer afgevinkt. De werkplaats begint op een pakhuis te lijken, het eind is bijna in zicht. Nog even en dan worden alle onderdelen ingepakt en geordend in de servicetruck gelegd. Nog even en dan gaan wij onze teamleden die afreizen naar Monaco uitzwaaien…

Dit uitzwaaien gaan we op 27 december aanstaande doen. De deuren gaan om 7.30 uur open, de koffiepotten zullen dampend klaarstaan. Vind je het ook leuk om hier bij te zijn, wil je de teamleden nog even een hart onder de riem steken? Kom dan om 7.30 uur naar onze werkplaats (Oosteinde 26a, Stompwijk). Wees op tijd, want om 8.25 uur worden de motoren gestart en om 8.30 uur zullen onze mannen en vrouw vertrekken.

Uiteraard gaan wij onze equipe volgen in de Africa Eco Race en hopen we met zijn allen dat zij een hele mooie tijd gaan beleven in Afrika. Dat zij heel veel mooie dingen gaan zien en beleven, dat zij weer vol verhalen op 16 januari weer voet op Nederlandse grond zetten.

Net als voorgaande jaren willen wij ons team weer feestelijk binnenhalen. Dit willen wij op 16 januari ’s avonds doen in ‘De Bles’, Dr van Noortstraat 154, Stompwijk. Vanaf 19.30 uur ben je welkom, om 20.00 uur zullen onze teamleden arriveren. Entree is gratis, drankje voor eigen rekening.

Wij hopen jullie te mogen zien bij het uitzwaaien en/of de thuiskomst van onze teamleden!

Nicoline van Velsen