Kerstviering

De donkere dagen voor Kerst zijn weer aangebroken en we kijken uit naar de viering van de geboorte van Jezus. Een tijd waarin we allen worden overspoeld door weemoed en hoop. weemoed om wat was, niet meer is en hoop dat wat niet was nog kan komen.

Het mogen vieren en ervaren hoe het licht in je hart kan schijnen, terwijl het buiten donker is. Donker omdat de zon vroeger onder gaat maar ook donker omdat de wereld zo aan het veranderen is en er niet zo heel veel lichtpuntjes meer zijn.

De lichtpuntjes die er zijn delen wij graag met u in de kerstviering van de KBO soos op donderdag 21 december.

Om tien uur zal er een viering zijn in de H. Laurentiuskerk, deze viering zal worden voorgegaan door Pastoor Broeders. Na de dienst kunnen we in het Dorpshuis een kopje koffie of thee drinken met een smakelijke verrassing van onze huisbakker ‘heel Stompwijk bakt’ Délicieux Cakes. Een drankje en een hapje gaan vooraf aan een heerlijk verzorgd warm en koud buffet .

Er zal een muzikale omlijsting zijn die u in de kerstsfeer zal laten genieten van dit samen zijn.

Wij, het bestuur van de KBO soos, zijn heel blij met de geluiden die we horen van onze leden dat ze heel blij zijn dat het kerstfeest dit jaar heel intiem gevierd wordt in onze eigen vertrouwde omgeving van het Dorpshuis.

Gelukkig zijn er bestuursleden en vrijwilligers die hun hand niet omdraaien om dit voor u te verzorgen. Wij vragen voor deze volledig verzorgde dag een bijdrage van € 27,50. Dit kunt u bij opgave voor deze dag voldoen aan onze penningmeester de heer Jan Duijvestein.

Namens het bestuur, Marianne