VrouwActief november, een leerzame avond

Afgelopen dinsdag kwam Helen Boetekees bij VrouwActief met een presentatie over de keuzes die wij in de voeding kunnen maken. De opkomst was gelukkig hoog en er werd met veel aandacht naar haar geluisterd. Je schrikt toch wel als je hoort hoeveel suiker overal in zit. Ik dacht altijd dat tomatenketchup beter was dan mayonaise, dit vanwege de tomaten. Maar niets is minder waar. Je kunt veel beter voor mayonaise kiezen. Ook is het volgens haar beter om roomboter te nemen in plaats van halvarine. Nou dat vinden wij niet erg natuurlijk. We zijn in ieder geval een hoop wijzer geworden. Het was erg leerzaam. Wil je Helen Boetekees persoonlijk nog wat vragen, dan kan dat via mail helenboetekees@gmail.com of je kunt wat informatie vinden op www.sugarchallenge.nl.

In december gaan we eten met z’n allen, het thema blijft geheim, maar je krijgt voor € 30,00 een 3 gangen diner, 3 consumptiebonnen en wat vermaak. Daar kun je niet voor thuisblijven. Opgeven kan tot begin december!

Helaas ontvingen wij het trieste bericht dat Louis Soonius afgelopen woensdag overleden is, wij wensen Ida, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.

Namens Bestuur VrouwActief, Ria Luiten