Tarieven gelijk, langer open en ruimere uitleenvoorwaarden

Leden van de Bibliotheek aan de Vliet zijn in 2018 hetzelfde bedrag kwijt aan hun bibliotheekabonnement als in 2017. Verder is besloten de openingstijden in de locaties Leidschendam, Rijswijk en Voorburg uit te breiden. Tot slot wordt een aantal uitleenvoorwaarden verruimd.

Tarieven

De tarieven in 2018 blijven gelijk. Dat geldt voor de abonnementen, reserveringskosten en de te-laat-gelden. Een jaarabonnement kost ook volgend jaar € 43,00. Voor dat bedrag kunnen leden een heel jaar lang boeken, films en tijdschriften lenen en met korting naar de activiteiten van de bibliotheek.

Openingstijden

De openingstijden van de locaties Leidschendam en Rijswijk worden met ingang van het nieuwe jaar verruimd.

De nieuwe openingstijden worden:

Leidschendam, Rijswijk en Voorburg

Maandag 12.00 – 18.00 uur, Dinsdag – vrijdag 10.00 – 18.00 uur Zaterdag 10.00 – 16.00 uur (Voorburg van 10.00 – 17.00 uur)

De openingstijden van de locatie Stompwijk blijven gelijk:

Dorpshuis dinsdag 10.30 – 12.00 uur en vrijdag 9.30 – 11.30 uur

op School dinsdag 14.00 – 17.00 uur

Uitleenvoorwaarden

Onze leden gaven aan het fijn te vinden als zij de geleende materialen vaker zouden kunnen verlengen. Daarom hebben we dit aangepast. Van materialen die niet gereserveerd zijn door een andere lener kan de uitleentermijn na 1 januari twee keer worden verlengd. Nu is dat nog één keer. Een andere verruiming is de leentermijn van dvd’s en blu-rays. Die gaat van één naar twee weken (met uitzondering van de TopTitels). Met alle aanpassingen die in januari van kracht worden, komt de bibliotheek tegemoet aan de wensen die leners en bezoekers met ons delen.

Meer informatie www.bibliotheekaandevliet.nl.