Aan de slag met uw smartphone en tablet

Als u al een tijdje een smartphone en/of een tablet hebt en u wilt nog meer mogelijkheden ontdekken van uw apparaat, dan kunt u meedoen aan een vierdelige cursus bij de bibliotheek. Er zijn gevorderdencursussen voor bezitters van een Android-apparaat en voor bezitters van een Apple-apparaat. U gaat u verdiepen in de mogelijkheden van e-mail en internet. Ook leert u hoe u foto’s en filmpjes maakt en hoe u muziek kunt beluisteren. Tot slot leert u hoe u apps kunt downloaden op uw telefoon en/of tablet.

Android-telefoon en/of tablet voor gevorderden (4 lessen)

Rijswijk: vanaf dinsdag 28 november 10.00 – 12.00 uur

iPhone en/of iPad voor gevorderden (4 lessen)

Voorburg: vanaf woensdag 29 november 14.00 – 16.00 uur

Koop uw kaartjes via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.