NK Gazonmaaierracen in Stompwijk

Nog maar twee weekjes en dan is het zover het NK Gazonmaaierracen in Stompwijk!

Zoals er de afgelopen weken al benoemd is zijn er veel veranderingen ten opzichte van vorig jaar, dit jaar is alles wat ruimer en grootser opgezet. Om het evenemententerrein leuk in te delen hebben we er dit jaar voor gekozen de kinderhoek in tweeën te splitsen. Aan de ene zijde van terrein staat de kinderquadbaan met daarnaast als nieuwe extra aanvulling een Multi trampoline, dat zijn maar liefst zes trampolines naast elkaar! De overige kinderactiviteiten vinden plaats aan de andere kant van het evenemententerrein. Dit jaar hebben wij in samenspraak met de gemeente Leidschendam-Voorburg besloten het evenement officieel te openen. Dit word gedaan door onze nieuwe wethoudster mevrouw Bremer. Mevrouw Bremer zal het evenement rond 12:45 uur openen, dit gaat zij doen door zelf een rondje te rijden op een ook aan de race deelnemende gazonmaaier. Deze wordt beschikbaar aan haar gesteld door het FvS Racing team. Op zondag 27 augustus vindt niet alleen het NK Gazonmaaierracen plaats, maar ook de GP van België. Aangezien beide met snelheid en racen te maken hebben en wij uiteraard niemand teleur willen stellen, is ervoor gekozen om dit live op het evenement te gaan uitzenden zodat er niet thuis gebleven hoeft te worden om dit te volgen!

Vorige week hebben we ook beschreven dat de parkeerplaats verplaats is, om die redenen is de Doctor van Noortstraat op zondag 27 augustus tussen de Oosteindeweg (N206) en het kruispunt bij de Bles eenrichtingsverkeer. Aangezien wij de volledige breedte van de weg nodig hebben om een veilige looproute naar het evenemententerrein te creëren verzoeken wij de aanwonende van dit stuk de auto op 27 augustus tussen 9 uur ’s ochtends en 6 uur ‘s avonds ergens anders te parkeren. Uiteraard is het mogelijk om hiervoor gebruik te maken van onze parkeerplaats aan de Westeinderweg.

Wij danken u voor uw medewerking.

Een leuke familiedag is gegarandeerd! Dus zet zondag 27 augustus in uw agenda want dit spektakel wilt u en mag u niet missen!!