We gaan weer voorlezen

Eind van deze maand gaan we weer voorlezen in de bibliotheken in Leid- schendam, Rijswijk en Voorburg. De gratis voorleesochtenden zijn voor alle peuters van 2 tot 4 jaar, met hun (groot)ouders en/of verzorgers.

Om de week

In de bibliotheek in Leidschendam lezen we om de week op woensdag. Het voorleeshalfuurtje begint altijd om 11.00 uur, bij de Kindertribune.

Belangrijk

Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk. Het is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, het brengt rust en regelmaat en het is vooral erg leuk.

Spaarkaart

Komt u met uw (klein)kind vaker naar het peutervoorlezen? Vraag dan bij de voorlezer om een spaarkaart. Elke keer dat u bij het voorlezen bent, krijgt u een stempel. Bij een volle spaarkaart krijgt uw (klein)kind een leuk kleinigheidje. De eerste voorleesdag in Leidschendam is woensdag 30 augustus.

FolderIn de bibliotheek ligt de folder ‘Peutervoorlezen’ voor u klaar. Dan hebt u alle data in één handig overzicht bij elkaar. U kunt de folder ook bekijken op www.bibliotheekaandevliet.nl.