Zwaan kleef aan

Is een gezegde en dat geldt ook voor het project “Samen eten…… ja gezellig”. Deze keer waar (mond tot mond) reclame al niet goed voor is, zaten we met 24 dorpsbewoners aan tafel. Eerst werd er afscheid genomen van Jetty en Lies. Zij verzorgen n.l. al 10 jaar op  de vrijdagochtend soos de koffie met koek, en zorgen dat de spelletjes klaar staan en wat verder nodig is om het geheel gezellig te laten verlopen. Zij werden beloond met een mooie bos bloemen en een oorkonde. Ook Willem Overdevest deed nog een woordje en schonk hen nog een lekkere fles wijn.

Zij blijven nog wel als oproepkracht beschikbaar, zodat we niet bang hoeven zijn dat de soos opgeheven wordt.  Wea had weer overheerlijk gekookt en Anneke had weer allerlei lekkere pannenkoeken gebakken. Na een poosje kwam er ook nog een heerlijk toetje op tafel en hebben we nog even na gezeten om elkaar wat beter te leren kennen. Ik hoop dat daar ook weer mensen op vrijdagochtend van zullen blijven komen. Zo jullie weten is dan de biep ook open. In augustus slaan we een keertje over maar op de 2de vrijdag in september gaan we weer met z’n allen gezellig aan tafel. Namens alle bezoekers wil ik jullie bedanken. Het was geweldig.

Groetjes Ria v. Dijk