Spannend…….wie is er de beste……

Na een half jaar gezellig klaverjassen, rummikub spelen of mooie kaarten maken hebben we dinsdag j.l. de halfjaarlijkse winnaars weer bekend mogen maken. Het controleren en optellen van de puntenstaatjes is sinds begin van het seizoen geheel in vertrouwde handen van Aad Bennis, die dan ook voor de eerste keer de microfoon ter hand nam om de winnaars uit te nodigen om van de mooie prijzentafel een keuze te maken. Ook al komt iedereen voor de gezelligheid……..een prijsje is altijd leuk. Voor de kaartenmakers is er geen competitie element dus daar zijn onder de deelnemers lootjes verdeeld en vijf gelukkigen mochten naar voren komen om iets uit te zoeken van de prijzentafel.

Dit waren; Greet van Lieshout. Mevrouw Van de Weijgert, Lien Roeling, Marianne Oudshoorn, Toos Oudshoorn.

Bij de rummikub zijn er ook lootjes verdeeld en konden vier gelukkigen naar voren komen, te weten;

Mevrouw Van Santen, Nel Hoogervorst, Ger Hilgersom, Mevrouw Van Santen- Verburg.

Bij de competitiestand van de rummikub gaat Rita van der Meer aan kop met 1298 punten en ligt Nel Hoogervorst 2e en Ina van Rijn 3e goed op schema om dit goede resultaat te verbeteren.

Bij de klaverjassers is het elke week spannend! Iedereen was blij verrast dat ondanks de aanwezigheid van een sterk vertegenwoordigt herenveld er een dame met het hoogst aantal punten, met de eer ging strijken en een mooie fruitschaal mee naar huis kon nemen.

De uitslag zag er als volgt uit,

1e Toos de Bruin        107100 punten

2e Joop Schrader     106723 punten

3e Kees van Santen 106427 punten

4e Cisca van Boheemen, 5e Aad Bennis, 6e Jan Groenewegen, 7e Gerard van den Bosch, 8e Cees Overdevest, 9e Riet Olijhoek en op de 10e plaats Koos van Rijn.

Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Dinsdag 18 juli is onze laatste SOOS middag. Op vrijdag 21 juli 13.30 uur is er in de feesttent nog klaverjassen en een rummikub competitie.

Wij wensen iedereen een fijne gezonde zomer en zien een ieder graag terug voor de tweede helft van de soosactiviteiten die op 29 augustus weer van start gaan.

Namens het KBO en SOOS bestuur,

Marianne