Leidschendam-Voorburg krijgt Jeugdtheaterschool

Leidschendam-Voorburg krijgt een Jeugdtheaterschool! Op woensdagmiddag 30 augustus is iedereen van harte welkom tijdens de feestelijke kick-off van de Jeugdtheaterschool. De Jeugdtheaterschool is een initiatief van Trias, centrum voor de kunsten en het Theater Ludens. Bij de Jeugdtheaterschool kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar jaarcursussen theater of musical volgen, vanaf oktober korte cursussen theater volgen of meedoen met theater- en musical vakantie-activiteiten. Trias en het Theater Ludens zijn voornemens de activiteiten binnen de Jeugdtheaterschool verder uit te bouwen.

Woensdag 30 augustus van 14.30 uur tot 16.30 uur is de aftrap van de Jeugdtheaterschool met een feestelijke kick-off in het Theater Ludens. Er zijn workshops dans, zang en theater, hapjes en drankjes. De toegang is gratis.

Inschrijven voor lessen van de Jeugdtheaterschool kan via www.stichting-trias.nl.