de bibliotheek -28-

Ik ga op vakantie en neem mee…

Als u op vakantie bent, hebt u uw bibliotheek niet altijd direct bij de hand. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om ook in uw vakantie gebruik te blijven maken van de bibliotheek. Waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Er zijn verschillende leuke apps voor uw telefoon en tablet die uw vakantie nog aangenamer maken. Met uw lenerspas kunt u ook terecht bij andere bibliotheken in Nederland. Bibliotheek Wise app. Met de Bibliotheek Wise app* hebt u altijd en overal toegang tot Mijn Menu. Reserveren, verlengen, kaarten kopen voor activiteiten, aanwinsten bekijken. Dat is allemaal mogelijk met de Bibliotheek Wise app.

VakantieBieb

Hebt u zin om in uw vakantie een e-book te lezen op uw telefoon of tablet? Tot en met 31 augustus is de VakantieBieb* open met mooie e-books voor jeugd en volwassenen. Dat scheelt weer gewicht in uw reisbagage.

LuisterBieb

Luistert u liever naar een boek? Dat kan met de gratis LuisterBieb-app*. Ontspannende, of informatieve luisterboeken voor kinderen en volwassenen, in het Nederlands en in het Engels. Er is volop keus. De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Bent u lid van de bibliotheek? Dan hebt u toegang tot nog veel meer titels!

Leen in heel Nederland met uw bibliotheekpas!

Wilt u in uw vakantie in een andere bibliotheek materialen lenen? Bijvoorbeeld in de plaats waar u deze zomer uw vakantie doorbrengt? Dat kan!

Met uw bibliotheekpas van de Bibliotheek aan de Vliet leent u materialen bij alle openbare bibliotheken in Nederland. Meer informatie vindt u op onze website: www.bibliotheekaandevliet.nl/landelijklenen.

* De apps zijn gratis en u vindt ze in Google Play en in de App Store.