Antoon van Santen erelid KBO Zuid Holland

De altijd gezellige Soos middag, waar de leden naar hartenlust kunnen klaverjassen, rummikub spelen of mooie kaarten maken, wordt zelfs met mooi weer nog goed bezocht. Op dinsdag 4 juli was het echter een speciale Soos middag omdat we toen afscheid namen van onze secretaris Antoon van Santen, die wegens gezondheidsproblemen zijn werk voortijdig moest overdragen.

Na het openingswoordje en een gebedje voor de overleden KBO/Soos leden kwam dat voor Antoon de complete verrassing.

Antoon was door het bestuur voorgedragen als erelid aan het bestuur van KBO Zuid-Holland. Daarom was de voorzitter van de KBO Leidschendam, de Hr. Leo van Ewijk, die middag in Stompwijk aanwezig. Die nam het woord en Antoon werd zeer verdiend in het zonnetje gezet vanwege het vele werk wat hij als secretaris, maar daarnaast ook als ouderenadviseur, vraagbaak en Belastingaangifte-invuller heeft gedaan. De speech werd afgesloten met het uitreiken van de zilveren bondsspeld en een prachtige oorkonde aan Antoon.

Zijn vrouw Corrie werd ook uitvoerig bedankt omdat zij meer dan 14 jaar een van de grootste drijvende krachten van de Soos was. Door ons KBO/Soos bestuur werden beiden mede namens de leden nogmaals bedankt onder het uitreiken van een mooi boeket aan Corrie en voor beiden een VVV bon als extra blijk van waardering. Hierna volgde mede namens Corrie nog een dankwoordje door Antoon waarna de dagelijkse gang van zaken weer werd voortgezet. Rest mij nog te vermelden dat we die middag voor de laatste keer een glaasje dronken ter ere van Fred van der Poel waarvoor we van zijn vrouw Lucie een gulle gift kregen na zijn overlijden om op de Soos af toe een glaasje te schenken. Nogmaals dank hiervoor.

Met vriendelijke groet namens het bestuur van de KBO/Soos

Arnold van Marwijk