E.M.S afsluiting seizoen

De laatste eigentijdse viering voor de vakantie is een speciale viering geworden. We hadden een jubilaris in ons midden!

Mevrouw Marian Vincenten is 25 jaar bij ons koor! Het was voor haar een complete verrassing, temeer omdat er veel familie aanwezig was bij deze gelegenheid. Bij Marian werd een corsage opgespeld door de voorzitster, zij sprak waardering en dank  uit voor haar jarenlange trouwe inzet. Ook werd haar een Erediploma vanuit het bisdom aangeboden, een mooie kaars en natuurlijk een mooi boeket.

Na deze mooie  viering was er koffie voor alle aanwezigen met een heerlijk koekje met de tekst ‘25 jaar EMS’.

Wij willen Rienus en Fietje hartelijk danken voor hun inzet hiervoor.

Zo sluiten wij maandag ons seizoen af en zal hierover nog worden nagepraat. Er zullen die avond nog meer mensen in het zonnetje worden gezet voor hun jarenlange inzet. We zullen ongetwijfeld een gezellige avond hebben!

Het bestuur E.M.S