Doe mee in de jury van de Maestro’s

Weet u al welke van de drie deelnemers uw favoriet is? Vorige week heeft u kunnen lezen wat de motivatie is van de eerste drie deelnemers aan de Stompwijkse Maestro. Aanstaande Zondag is het zover en gaan zij met elkaar de strijd aan: Ria, Marc en Martien.

Woensdagavond is de generale repetitie voor deze drie orkestdirigenten in spé. De rest van de week staan zij waarschijnlijk thuis uren voor de spiegel met de muziek hard aan, om hun dirigeerslag te perfectioneren. Natuurlijk kunnen zij al uw steun tijdens hun optreden gebruiken, dus kom zondagmiddag 11 juni naar De Bles, de zaal is open om 13:30, aanvang 14:00.

Neem deel aan de publieksjury!

Naast de vakjury en de leden van het orkest zal ook het publiek in de zaal in de gelegenheid worden gesteld om cijfers te geven aan de Maestro’s. Let wel op, om uw punten te kunnen geven, maken wij gebruik van een systeem via uw smartphone/tablet, neem die dus mee! U zult zien dat het erg leuk is om actief te kijken naar wat een dirigent allemaal doet. Dat kan nog beter als u niet naar de rug van de dirigent hoeft te kijken, daarom plaatsen we een camera in het orkest, zodat u op een scherm de dirigent kunt zien, zoals de muzikanten in het orkest hem/haar ook zien. Wel zo leuk!

Uiteraard hopen we op de aanwezigheid van veel publiek om onze drie (oud)dorpsgenoten aan te komen moedigen. Ze verdienen het! Dus kom allemaal, Zondagmiddag 11 juni in De Bles aanvang 14:00, zaal open 13:30.

*Als u mee wilt doen in de publieksjury, neem dan uw smartphone/tablet mee!*

Fanfare Juliana