We stellen de Stompwijkse Maestro’s aan u voor

Graag willen wij u de Stompwijkse maestro’s voorstellen. Daarbij tevens de motivatie geven, waarom ze zich hebben opgegeven.

De eerste die zich opgegeven had is Marc Hilgersom. Voorzitter van ijsclub Nut en Vermaak Stompwijk. Hij vond het altijd leuk om te zien dat de dirigent de concertmeester een hand gaf. De concertmeester had Marc dan ook uitgenodigd dit een keer te mogen doen tijdens een concert. Tevens wilde Marc wel eens ervaren hoe het is om voor een orkest te staan.

De tweede kandidaat is Ria van Rijn. Zij heeft als droom ooit een keer voor een orkest te mogen staan. Vandaar dat ze zich opgegeven heeft. Ze heeft al enige dirigenten ervaring, want ze heeft 3 jaar voor het oud prinsenkoor “the old Princes in Harmony” heeft gestaan. Tevens zingt ze nog in het parachiekoor.

Wie ook in het parochiekoor zingt is onze derde kandidaat: Martien Turkenburg. Muzikaal is hij al van jongs af aan. Vroeger bij de fanfare gespeeld op alt-hoorn. Dirigeren bleef een droom waar hij niet aan toe kwam. Maar thuis kan je dat wel oefenen! Het moment dat de oproep in de Dorpsketting kwam, wist Martien het zeker. Dit moet ik doen om een keer echt te dirigeren!

Alle drie de kandidaten kunt u komen bekijken én beoordelen in de grote finale. Naast een vakkundige jury en het orkest, kunt ú mede de winnaar bepalen.

Dus kom allemaal naar De Bles om je favoriete Maestro aan te moedigen op Zondagmiddag 11 juni vanaf 14:00 in De Bles, zaal open om 13:30 uur.

De toegang voor het Maestro concert bedraagt € 5,-. De toegangskaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij De Bles of tijdens de repetitie elke wo-avond 20.00-22.00 uur in het Dorpshuis.

Fanfare Juliana