Ruim 300 verenigingen staan al ingeschreven!

Rabosponsorfietstocht

Ruim 300 verenigingen en stichtingen staan al ingeschreven voor de Rabobank Sponsorfietstocht op zondag 25 juni. Nog geen record aantal maar inschrijven is nog mogelijk! De inschrijving is nog geopend tot 1 juni 2017. Verenigingen en stichtingen kunnen op zondag 25 juni maximaal € 1.000,- verdienen voor de clubkas.

De Rabobank Sponsorfietstocht biedt alle verenigingen en stichtingen in de regio de mogelijkheid om een sponsorbijdrage bij elkaar te fietsen. Deelname is gratis en iedereen kan meefietsen; leden Rabobank klanten en niet-klanten, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. Ook dit jaar kunnen de fietsers kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. De te rijden afstanden zijn 20, 40, 60 en 100 kilometer. De vergoeding per uitgereden afstand bedraagt respectievelijk € 3,-, € 6,-, € 9,- en de clubkas ontvangt zelfs € 12,- voor de route van 100 kilometer!

Aanmelden

Verenigingen en stichtingen kunnen zich nog tot 1 juni aanmelden via rabobank.nl/ghn. Hoe meer fietsers de vereniging werft, hoe hoger het sponsorbedrag is. De sponsorbijdrage kan oplopen tot wel € 1.000,- per vereniging. Om een hoog sponsorbedrag te ontvangen moet de vereniging of stichting wel deelnemers enthousiasmeren. Zo kunnen verenigingen en stichtingen een gratis posters afhalen bij één van de vestigingen van Rabobank Groene Hart Noord in Alphen aan den Rijn (Stadhuisplein 2), Nieuwkoop (Kennedyplein 5) en Roelofarendsveen (Het Oog 1). Of door hun deelname en inschrijfnummer te promoten via Facebook en de eigen (digitale) nieuwsbrief.

 Deelnemende fietsers

Individuele fietsers hoeven zich niet in te schrijven. Zij kunnen zich op zondag 25 juni aanmelden bij  één van de 16 startlocaties. Een overzicht van alle startlocaties en deelnemende verenigingen en stichtingen is beschikbaar bij de startlocatie en te vinden op rabobank.nl/ghn. De routes zijn gepland tussen de clubgebouwen van deelnemende verenigingen en stichtingen. Bij iedere stempelpost is de mogelijkheid iets te eten, drinken of even te rusten. Er worden activiteiten georganiseerd door de vereniging of stichting en er is muziek. Samen met de vrijwilligers van de Rabobank maken zij er een sportieve, gezellige dag van.