Reünie Maerten van den Veldeschool

Als alles volgens planning verloopt, wordt er in de zomervakantie gestart met het slopen van het kleutergebouw en de bouw van het nieuwe Kulturhus. Om iedereen nog één keer de kans te geven door de oude gebouwen te lopen en herinneringen op te halen, organiseren wij op donderdag 22 juni van 16.00 tot 18.00 uur een reünie. Alle oud-leerlingen en medewerkers zijn van harte welkom! Aanmelden kan via facebook (Reünie Maerten van den Veldeschool) of door een mail te sturen naar reuniemvdv@gmail.com. We willen u vriendelijk vragen dit nieuws zo veel mogelijk door te geven aan uw oud klasgenoten en andere geïnteresseerden die misschien niet meer in Stompwijk wonen. Het delen van de facebookpagina wordt gewaardeerd!

Van de redactie

Wat een leuk initiatief van de school. De redactie gaat dit bericht delen op facebook zodat u zich ook via ons bij de school kunt aanmelden. In de aanloop naar de sloop wil ik je vragen om een kijkje te nemen in een van die herinneringsvakjes in je hoofd. Grote kans dat hier de eerste bewuste herinneringen liggen. Het leukste zou zijn deze, samen met een passende foto uit die tijd, met ons te delen. Er zullen vele foto’s in albums zijn geplakt van het schoolplein met de zandbak, met of zonder nonnen aan je zijde.

Vandaag zijn twee groepen gezamenlijk aan het spelen, er worden koekjes gebakken en kastelen gebouwd. Een zandbak staat natuurlijk hoog op het verlanglijstje van de school. Ik besefte vandaag dat deze aanblik straks tot het verleden hoort en mijn splinternieuwe kleindochter niet naar de school gaat van haar oma, maar straks naar een eveneens splinternieuwe school. Zo gaat dat tenslotte. Verras ons met je verhaal!

Petra