Stompwijk al 20 jaar in de bloemen!

Op woensdag 3 mei bestaat Bloemsierkunst ‘De Passie’ 20 jaar. Een jubileum om trots op te zijn. Nog elke dag zet de 43-jarige bloemiste Ingrid Verboon met veel plezier de bloemetjes buiten. In haar winkel aan de Dr. Van Noortstraat 186 in Stompwijk staat een grote diversiteit aan kwaliteitsbloemen, binnen- en buitenplanten, decoratieve ‘hebbedingetjes’ en cadeau-ideeën.

In 1997 was het voor de jonge Leidschendamse onderneemster een hele uitdaging om in het dorp Stompwijk haar eigen winkel te beginnen. In die tijd konden de bewoners alleen maar bloemen en planten kopen bij de plaatselijke supermarkt. En daar wilde Ingrid verandering in brengen. Het was een hele stap: eerst een geschikt pand zoeken, dan de winkel inrichten en maar hopen op voldoende klandizie. En die is er gekomen. ‘De Passie’ is niet meer weg te denken aan de Dr. Van Noortstraat.

Haar winkel is niet alleen bekend bij de inwoners van Stompwijk, maar ook in de omliggende gemeenten. Zo heeft Ingrid – al bijna vanaf de start van haar eigen bedrijf – een groot aantal bedrijven als klant waar ze wekelijks bloemarrangementen verzorgt en bezorgt. Altijd met haar eigen persoonlijke ‘touch’, een gezellig praatje en grote glimlach! Bestellingen worden in de hele regio bezorgd door een eigen bezorgservice.

Jubileum Aanbiedingen

Om het 20-jarig jubileum te vieren krijgt elke klant de gelegenheid om te profiteren van mooie aanbiedingen in de periode van maandag 1 mei t/m donderdag 4 mei. En ……. bij uw aankoop ontvangt u ook een ‘Jubileum-lot’. Hiermee maakt u kans op een ‘Seizoens Bloemen Abonnement’ ter waarde van € 60,-. Oftewel: u wordt in één jaar maar liefst 4 keer verrast met een decoratief bloemarrangement!

Kinderen worden niet vergeten!

Op woensdag 3 mei is er een ‘zoek en vind’ actie in Stompwijk, héél leuk voor de kinderen!

Bloemsierkunst ‘De Passie’: al 20 jaar garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Dr. Van Noortstraat 186, Stompwijk

071 – 580 35 15

www.bloemsierkunstdepassie.nl

info@bloemsierkunstdepassie.nl