VrouwActief april….Jaarvergadering en Paasworkshop

Dinsdag 14 maart kwam Eric naar de Bles om een korte cursus zelfverdediging te geven. Zelf was ik er niet bij, maar ik heb van diverse mensen gehoord dat het met 33 vrouwen gezellig druk was. Ben wel heel benieuwd hoe jullie ervaring over deze avond is. Hopelijk hebben jullie er wat van opgestoken, maar hoef je het nooit in de praktijk te gebruiken.

De volgende avond, 11 april, staat de jaarvergadering op het programma en gaan wij daarna een mooi paasbloemstuk maken onder leiding van Ingrid van Bloemsierkunst de Passie.

We maken een vrolijk stuk op een basis van een houten boomschijf, opgeven kan nog steeds. Heb je er zin in om het thuis gezellig te maken met de paasdagen of wil je dit stuk maken om iemand anders blij mee te maken, meld je aan op de mail rialuiten@zonnet.nl en maak € 12,50 over op Rabobankrekening NL57RABO0304469807 t.n.v. VrouwActief.

Dan wordt het een fleurige Pasen. We beginnen stipt om 20.00 u met de jaarvergadering, want we hebben een vol programma. Maar daarom heet het ook VrouwActief!

Namens Bestuur VrouwActief, Ria Luiten