Van Velsen Rally Sport

 zamelt kleding in voor kinderen

Marokko kent, ondanks zijn snelle economische ontwikkeling, nog steeds een grote armoede. Bovendien lijden de bewoners, met name schoolgaande kinderen van de bergachtige en afgelegen dorpen, in de winterperiode onder barre weersomstandigheden en zijn onderworpen aan zeer lage temperaturen.

Om hen de steun te geven die ze nodig hebben en om deze mensen in deze afgelegen gebieden, blootgesteld aan het harde klimaat, te helpen, organiseert de Rotary Club International jaarlijks een collecte van warme kleding voor schoolgaande kinderen van 6 tot 14 jaar. Het tekort aan warme kleding weerhoudt hen er immers vaak van om de lange afstand naar school af te leggen en hun opleiding te volgen.

Mede omdat wij over 3 weken deelnemen aan de Morocco Desert Challenge en dan dus eigenlijk door de “achtertuin” van deze mensen scheuren, zouden wij graag wat terug willen doen. Hoe mooi is het dan als je deze mensen kunt helpen en blij kan maken.

Daarom willen wij, Van Velsen Rally Sport, deze actie ondersteunen en zamelen we kinderkleding in. Heeft u nog warme kinderkleding of speelgoed welke niet meer gebruikt wordt, lever deze dan in op 1 april tussen 10.00-16.00 uur bij ons (Oosteinde 28, Stompwijk). Wij zullen dit meenemen naar Marokko en daar aan de Rotary Club overhandigen. Zo weten we dat het zeker op de juiste plek terecht komt.

Alvast bedankt namens de organisatie!

Nicoline van Velsen, Van Velsen Rally Sport