Presentatie boek over de Meerpolder

In december is in het Dorpshuis de film over 400 jaar Meerpolder twee maal vertoond. De belangstelling daarvoor was heel groot. Tijdens die gelegenheid is ook het boek over de Meerpolder aangekondigd. Aanstaande zaterdag 11 maart van 14:00u tot 17:00u wordt het boek in het Dorpshuis gepresenteerd en verkocht. De prijs van het boek is € 19,50.

Stichting Oud Stompwijk organiseert deze presentatie. We tonen dan ook een kleine tentoonstelling met historische foto’s van de Meerpolder en een aantal bewoners van de Meerpolder. Voor degenen die de film nog niet hebben gezien, of nog een keer willen zien, draaien we de film om 15:00u nog een keer. De toegang is gratis. Op onze website www.oudstompwijk.nl vindt u meer informatie.

Mocht u zaterdag niet in de gelegenheid zijn om het boek te komen halen, dan kunt u het ook bestellen bij Stichting Oud Stompwijk. Binnen Stompwijk wordt het zonder verdere kosten bij u thuis afgeleverd. Woont u buiten Stompwijk dan is de prijs € 23,50. Het boek wordt via de post naar u verstuurd.

Maak het juiste bedrag over naar: Rekening: NL77 RABO 0309 8685 64, t.n.v: Stichting Oud Stompwijk, vermeld s.v.p. uw naam en adres.

Aad Janson