Nieuwsbrief februari 2017. No 1

Katholieke Bond van Ouderen afdeling Stompwijk

Klaverjassen en Rummikub spelen in Zoeterwoude

In tegenstelling van rond gaande geruchten, is de locatie waar deze gaat plaats gaat vinden nog niet definitief bekend. Zo gauw als deze locatie bekend is, wordt u hier over geïnformeerd.

Rollator weer beschikbaar

De door een sponsor beschikbaar gestelde rollator voor minder mobile mensen, is weer beschikbaar voor de uitleen, weet u iemand die door omstandigheden deze niet kan aanschaffen, zij/hij kan deze rollator gratis in bruikleen krijgen van de KBO, u hoeft geen lid te zijn van de KBO om hiervoor in aanmerking te komen.

Schroom niet en neem contact op met de secretaris, 071-5804342.

Woej magazine

De komende week komt het informatieblad van de Woej weer beschikbaar. Het bestuur van KBO – Stompwijk bezorgt het bij uw thuis.

Als u 75 jaar of ouder bent krijgt u het gratis in de bus. Goede raad: bewaar dit boekje, u kan het zomaar nodig hebben. In dit blad staat allerlei informatie o.a. over hoe en waar u een ouderen adviseur kan benaderen. Ook voor WMO vragen staan de gemeentelijke adressen er in.

Het lidmaatschap van de Woej houdt ook in dat deze tegen een vergoeding het vervoer kan verzorgen naar huisarts en ziekenhuis, de tarieven vindt u ook in dit boekje.

Ongewenst bezoek ?

Wij willen uw waarschuwen tegen oplichting en ongewenst benadering door nette ?????? dames en heren, die bij u aanbellen. Deze proberen met allerlei mooie verhaaltjes over zielige goede doelen uw betaalpasje in handen te krijgen. Grote kans dat dit pasje gekopieerd of gescand wordt, binnen 5 minuten worden er bedragen van uw rekening over geschreven naar een vreemde rekening. Trap daar niet in, als deze lieden geen goed zichtbaar legitimatie bewijs kunnen laten zien, doe dan de deur niet open.

Mocht het reeds donker zijn en u wordt dan nog benaderd, houd de deur dicht. Laat ze morgen maar terug komen.

Met vriendelijke groet,

Secretaris Antoon van Santen