Inloopspreekuur CDA op 17 januari in Dorpshuis

Wat speelt er in Stompwijk? Wat houdt inwoners bezig? Dat is wat het CDA Leidschendam-Voorburg graag wil horen tijdens het inloopspreekuur op 17 januari a.s. in het Dorpshuis. Aanvang 20.00 uur tot ca. 21.30 uur.

Heeft u bijv. vragen over de verbindingsweg, de Vlietbruggen, het Kulturhus of de toekomst van de veehouderij? Of wilt u het hebben over andere belangwekkende zaken in Stompwijk en/of Leidschendam en Voorburg? U bent van harte welkom voor uw opmerkingen, tips, vragen en klachten.

In het voorgaande jaar trok het CDA er ook al regelmatig op uit om een inloopspreekuur te houden op een andere plaats dan het gemeentehuis. Nu strijkt de CDA-fractie en bestuur neer in Stompwijk. ‘Het is goed niet alleen maar af te wachten tot mensen naar ons toekomen, maar om ook naar de mensen toe te gaan,’ aldus raadslid Jaap Geluk. ‘In Stompwijk en de wijken in onze gemeente horen we vaak van alles over wat daar speelt. Die informatie kunnen we goed gebruiken’.

Het spreekuur in Stompwijk is de eerste bijeenkomst op locatie dit jaar. Ook in 2017 verruilt het CDA haar vaste vergaderlocatie op het gemeentehuis voor alternatieve locaties in de gemeente. Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/CDALV of www.cda leidschendamvoorburg.nl