Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief december no 3

Kerstviering van de KBO en Soos Leden

kerstvieringDonderdag 22 december vieren de KBO – Soos leden de kerstviering als afsluiting van het jaar 2016. Wij starten om 10.00 uur in de H. Laurentiuskerk, met Kerst – Eucharistieviering met als voorganger Pastoor Walter Broeders en m.m.v. het Parochiekoor. Na deze viering gaan we deze dag voortzetten in de Bles met koffie en gebak en een drankje naar keuze.

Om ongeveer 13.00 uur gaan wij aan tafel voor de heerlijkheden die door de kok zijn bereid, u krijgt o.a. een heerlijke kipcocktail als voorgerecht, als tussen gerecht wordt een cappuccino van bospaddenstoelenbouilllon opgediend, dat wordt weer genieten. Als hoofdgerecht heeft de kok getrancheerde varkenshaas met champignonsaus met verschillende soorten groenten (goed gaar) met o.a. stoofperen, patat en gebakken aardappelen geserveerd. Dit alles ondersteund met een heerlijke wijn naar keuze. Als dessert krijgen de gasten een Grand Dessert opgediend, wij sluiten af met koffie en een bonbons, met koffielikeur naar keuze. Een prachtig kerstmenu die het bestuur u graag aanbeveelt  voor een prachtige prijs. U krijgt dit alles aangeboden voor € 55,– euro per persoon.

Als u donderdag 22 december aan deze dag wilt deelnemen kan u het bedrag p.p. overmaken naar Raborekening nummer NL04RABO0375349243 t. n. v KBO – Stompwijk onder vermelding kerstviering 2016.

Let OP!! De uiterste opgave datum voor deze dag is zondag 18 december. Als muzikale omlijsting heeft het bestuur een leuke verrassing voor u gevonden, het chanty koor uit Leidschendam heeft een speciaal kerstprogramma voor ons in gestudeerd, wij gaan zeker van hun zang genieten.

SOOS gesloten

Dinsdag 20 december is de laatste soosmiddag van dit jaar, in 2017 start de eerste Soosmiddag in op dinsdag 3 januari om 14.00 uur (senioren in beweging 13.15). Voor deze leuke activiteit kunnen nog deelnemers aansluiten, kom van uw stoel af en trakteer uw lichaam op een halfuurtje gym, aansluitend kunt u uitrusten door een spelletje klaverjassen of rummikub te spelen, ook het maken van kaarten door knippen en plakken geeft veel plezier en voldoening, zeker als het eindresultaat klaar is. Dit alles onder specialistische begeleiding, aangepast aan onze leeftijd, de kosten die hier aan verbonden zijn wordt tot nu toe gesponsord door bedrijven uit Stompwijk en zijn voor u gratis.

Het bestuur wenst alle leden en donateurs fijne feestdagen toe.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de KBO – Soos,

Secr. Antoon van Santen