Kerst en Oud & Nieuw bij de Bles

Dit jaar willen we voor het eerst de deuren openen op eerste kerstdag en met Oud & Nieuw. We hebben de ambitie om van de Bles een fantastische ontmoetingsplek te maken en daar horen deze familiedagen natuurlijk ook bij. Hoe het programma er precies uit komt te zien hangt voor een groot deel af van de belangstelling. Heeft u interesse in een bezoek aan de bles op een van deze dagen, dan horen wij dat graag want dan kunnen we ons programma aanpassen aan de te verwachten opkomst. We hopen natuurlijk op veel enthousiasme en interesse en zijn voornemens het volgende te organiseren:

Kerstmis

Op eerste kerstdag kunt u vanaf 16:00 uur bij ons terecht voor een gezellig borrel in de bar (het restaurant) en na de borrel kunt u met uw gezelschap terecht in de brasserie, die we speciaal voor kerst, omtoveren in winter wonderland. Dat betekent dat de brasserie wel even toegankelijk blijft, maar dat we speciaal voor deze gelegenheid kiezen voor sfeervol ingedekte tafels waar u met uw gezelschap kunt genieten van een kerst keuzemenu. Dus het wordt een gepaste luxe versie van de brasserie. Op tweede kerstdag vindt uiteraard weer het jaarlijkse kerstklaverjassen plaats van Stichting Oranjefeesten Stompwijk.

Oud & Nieuw

Met Oud & Nieuw willen we heel graag een avondvullend programma aanbieden. U kunt op 31 oktober met uw gezelschap vanaf 21 uur terecht in de Brasserie waar u een speciaal gereserveerd stukje van de Bles krijgt aangewezen. Wij zorgen voor een gezellige opstelling, een lekker muziekje, hapjes en drankjes en u kunt met uw eigen gezelschap gezellig afscheid nemen van 2016. Een huiselijke sfeer, maar dan zonder zelf iets te hoeven regelen. De sportsbar bouwen we deze avond om voor de allerkleinste met tekenfilms, speelgoed en knutselpullen en met begeleiding (tot een jaar of 8). Lekker dicht bij de brasserie. Op de eerste verdieping – in ’t woonhuis – organiseren wij een tienerdisco (van 9 tot 13-14 jaar). Een alcoholvrije disco waar de jongen tieners zich uitstekend kunnen vermaken tot 23:45 uur onder toezicht van de Bles. Oudere jongeren kunnen zich vermaken in de brasserie en zullen ’s avonds hoogst waarschijnlijk naar Infinity trekken, want dat is toch ‘ te place to be’ als Stompwijkse tiener! Ouders kunnen op deze manier dus lekker zelf genieten van de avond omdat er voor de kinderen ook iets te doen is. Rond 23:45 uur komt iedereen samen in de Brasserie zodat we met elkaar de start van het nieuwe jaar kunnen vieren. Wij zorgen voor de champagne en een mooie klok zodat we gezamenlijk kunnen aftellen en het nieuwe jaar kunnen gaan vieren.

Vervolgens naar buiten voor het vuurwerk en weer naar binnen voor een gezellig feest met een DJ wat doorloopt tot een uurtje of 4. Uiteraard zijn na de jaarwisseling ook andere gasten welkom om het nieuwe jaar bij de Bles te komen vieren.

Voor zowel kerst als voor Oud & Nieuw geldt dat wij er veel zin in hebben, maar dat het afhankelijk is van de animo of het ook daadwerkelijk zo kan gaan plaatsvinden. Heeft u interesse in één van beide feestavonden (of beide) dan zouden we dat graag van u vernemen zodat we kunnen bekijken of er voldoende animo is. U kunt u (vrijblijvende) interesse kenbaar maken door even te bellen of door een e-mail te sturen naar: info@debleshoreca.nl. Graag met vermelding van het eventueel aantal personen.

Sinterklaas

Aankomende zondag komt Sinterklaas aan in Stompwijk en brengt hij een bezoek aan de Bles. Daardoor zijn we zondag tot een uur of vijf gesloten voor mensen die niet naar de sint komen. Maar zondagavond (en ook vrijdag en zaterdag) bent u gewoon van harte welkom bij de Bles.

Jeroen de Gier