Bert en Ria van Es 50 jaar getrouwd

50-jaar-getrouwdAfgelopen zondag was er feest in de kerk, Bert en Ria waren 50 jaar getrouwd. Bert dirigent en Ria organiste leiden twee koren, in Zoeterwoude en Stompwijk. Eerst gingen we met het Stompwijkse koor om half tien naar Zoeterwoude om de H. Mis te zingen. Door Pastoor Broeders werd daar de nodige aandacht aan besteed. Als slotlied met de terug kom-communicantjes, het lied kom in de kring, en lang zullen ze leven.

De (schoon) moeder van Bert en Ria was er ook bij. Mooi is dat toch dat ze dit nog mee mocht beleven!

Daarna met een sneltrein, met het Zoeterwoudse koor naar Stompwijk, waar de kerk om 11 uur begon. Ook daar het zelfde programma. Gemakkelijk voor Bert- Ria en de beide koren. Na de H. Mis werd een feestlied gezongen, gemaakt door Truus, Lenie en Lilian. Bedankt hiervoor hoor en ook hier gevolgd door het lang zullen ze leven. Daarna werd er nog met z’n allen gezellig koffie gedronken en vertrokken we weer naar huis.

bert-en-riaGroetjes, Ria van Dijk

P.S.

Ik kreeg deze foto vanuit Zoeterwoude al om 13 uur in mijn mailbox, van een kerkganger aan wie ik mijn mailadres had gegeven. De vrouw in de rolstoel is dus de moeder van Bert en Ria