Welkom op dit nieuwe PostNL Pakketpunt bij COOP STOMPWIJK

Op maandag 7 november opent in COOP Stompwijk een PostNL Pakketpunt. Voor iedereen die op een handige plek een pakket wil verzenden, ontvangen of retour sturen. Want net als de rest van Nederland verstuur en ontvang jij waarschijnlijkook steeds meer pakketten. Dan ben je hier, bij dit nieuwe PostNL Pakketpunt, aan het juiste adres!

PostNL Pakketpunten waar je ook gaat

PostNL breidt zijn locatienetwerk uit. Met het grootste netwerk van Nederland zijn we al dichtbij, maar met nóg meer PostNL Pakketpunten zijn we echt altijd in de buurt.En dan ook nog in je favoriete locaties: de winkels waar je toch al komt. Zoals dit nieuwe Pakketpunt bijvoorbeeld. PostNL Pakketpunten zijn handig. Ze zijn altijd dichtbij en hebben vaak goede parkeergelegenheid en ruime openingstijden. Door de focus op pakketten worden jouw pakketten snel en betrouwbaar aangenomen of aan je uitgereikt.

Liever je pakketten direct bij COOP STOMPWIJK ophalen?

Bij veel webshops kan je in het bestelproces direct voor bezorging bij een PostNL Pakketpunt kiezen. Zo hoef je niet op de bezorger te wachten maar kan je het pakket halen wanneer jij wilt!