Kom aanstaande zaterdag naar onze Rommelmarkt en Veiling!!

Aanstaande zaterdag, 22 oktober is het zover. Fanfare Juliana organiseert die dag een feestelijke rommelmarkt en veiling! Zowel de veiling als de rommelmarkt bieden voor elk wat wils. De opbrengst komt ten goede aan goed muziekonderwijs, de aanschaf van nieuwe instrumenten en natuurlijk het organiseren van leuke concerten.

’s Middags beginnen we met de rommelmarkt, van 15.00 tot 17.00 uur. Hier kunt u naar hartenlust rond struinen tussen de altijd leuke spullen. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen bij ‘het Rad van Fortuin’, is er een grabbelton met kleine prijsjes voor een klein prijsje en kan wie dat wil een cakeje versieren! Leuk voor alle leeftijden! Tijdens de Rommelmarkt zal ook de lijst met kavels voor de veiling al verkrijgbaar zijn en zullen de meeste items van die lijst ook al tentoongesteld zijn. Zodat u kunt kijken of er wat voor u bij zit!

De altijd gezellige veiling begint ’s avonds om 20.00 uur (zaal open 19.30 u). Onder toeziend oog van Notaris Delahaije uit Voorschoten zullen alle unieke, ludieke, zeldzame en gewoon nuttige objecten per opbod verkocht worden. O.a. een Didgeridoo, makrelen en vetplanten zullen sowieso verkocht worden die avond.

Zowel voor de Rommelmarkt als de Veiling kunnen we nog extra spullen gebruiken. Dus heeft u nog leuke spullen. Breng ze dan de ochtend voor de rommelmarkt & veiling naar het dorpshuis (vanaf 10.00 uur). Bent u niet in de gelegenheid de spullen te komen brengen? Neem dan contact met ons op via julianastompwijk@gmail.com of spreek één van onze leden aan.

Tot aanstaande zaterdag!

Muzikale groet, Fanfare Juliana