Zaterdag 22 oktober, Fanfare rommelmarkt en veiling

Op zaterdag 22 oktober organiseert fanfare Juliana haar tweejaarlijkse rommelmarkt en veiling. Met de hele vereniging maken we er een leuke dag van, voor u en voor ons!

’s Middags is er een rommelmarkt in het Dorpshuis. Hier koopt u leuke items voor een kleine prijs. Daarnaast kunt u uw geluk beproeven met het rad van fortuin. Ook aan de kinderen wordt gedacht met cakejes versieren en een grabbelton! Kortom een leuke middag voor jong en oud. Heeft u nog spullen die u graag zou schenken aan de rommelmarkt van de fanfare? Bewaar ze dan nog even en kom ze zaterdagochtend 22 oktober naar het Dorpshuis brengen.

’s Avonds zal de veiling plaatsvinden. Vele items, meestal gesponsord door Stompwijkse bedrijven, zullen geveild worden door onze veilingmeester. De meeste veilingstukken zullen ook tijdens de rommelmarkt al te bezichtigen zijn. U kunt zo ’s middags al zien of er iets voor u bij zit. Wilt u ons graag sponsoren voor de veiling maar bent u nog niet benaderd? Dan komt dat waarschijnlijk nog deze week. Anders bent u natuurlijk ook van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Met de opbrengst van de veiling en rommelmarkt investeren wij o.a. in het geven van mooie concerten en de aanschaf van nieuwe instrumenten!

Wij zien u graag op zaterdag 22 oktober!

Met muzikale groeten, Fanfare Juliana