Terugblik op een mooie Zomerpret 2016

zomerpret 3Wat een succes was de zomerpret weer dit  jaar.

Het was mijn eerste zomerpret waar ik als begeleiding aan meehielp. Toen Aad de Haas en Jetty Noordzij mij vroegen of ik hier bij wilde helpen, heb ik ja gezegd. Ik vond het wel een enorme uitdaging. Want ik geef wel leiding op de Hobbyclub maar dat is een groepje van 12 kinderen en nu werden het er heel wat meer.

Maar nadat de knutsels bedacht waren en de voorbeelden gemaakt, kon het voor mij beginnen. De dag begon met mooi weer dus dat kon niet meer stuk.

De kinderen waren allemaal enthousiast er werd volop geknutseld en de mooiste creaties kwamen langs.

Buiten waren de kinderen hutten aan het bouwen onder leiding van Aad de Haas en zijn vrijwilligers Leo van Santen en Siem van Es. En daar werden dan weer vlaggen voor geverfd en opgehangen. En knutsels werden ook als decoratie gebruikt voor de hut.

Ik heb enorm genoten en vond het schitterend om te zien hoe iedereen met elkaar omging. Daar doe je het allemaal voor, de blije gezichten van iedereen.

Maar deze dagen kun je niet zonder je vrijwilligers, ik wil dan ook Lies Luk, Wea Wanders, Anneke van Bemmelen & Zoons, Astrid van Krevelen, Wendy Koot- de Winter, Lucas vd Kroft, Joske Janson en verder alle moeders die spontaan zijn blijven helpen enorm bedanktbedanken voor hun inzet. Ook Jetty bedankt voor de verzorging van drinken en versnaperingen. En Yvonne van Boheemen bedankt voor de begeleiding van de Bingo.

Ook wil ik AvS bedanken dat ik daar spontaan nog hout op mocht laten halen, jullie zijn geweldig.

Ik kijk dan ook terug op een fantastische Zomerpret en heb nu al zin in volgend jaar.

Groetjes Nicoline de Romijn