ZomerPret in het Dorpshuis wordt één groot circus

Het lijcircuskt nog ver weg, maar in de laatste week van de zomervakantie, van 15 t/m 18 augustus, is er weer ZomerPret in en rond het Dorpshuis. Met een spetterend programma gaan we er weer een leuke week van maken rond het thema “circus”. 

Voor wie is ZomerPret bedoeld?

ZomerPret is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Bij ZomerPret kun je de hele dag knutselen, spelletjes doen en gezellig bijkletsen met je vriendjes en vriendinnetjes. En er is natuurlijk ook weer de huttenbouw. We gaan met elkaar een heus dorp bouwen.

Woensdagmorgen kun je oefenen met circus attributen zoals stelten lopen, jongleren en fietsen op een eenwielfiets. Woensdagmiddag wordt de Bingo gedraaid.

En donderdagmorgen is iedereen weer vrij.

Nieuw dit jaar is de Poppenkast voor alle leeftijden donderdag zaal open 13.45 Start poppenkast 14.00 – 16.00 uur gratis toegang.

Inschrijven kan dagelijks voor de ochtend en/of de middag tegen betaling van € 1.50 per dagdeel. In de ochtend zijn we open van 9.30 – 12.00 uur en ’s middags van 13.30 tot 16.00 uur.

Aan de ouders de vraag de kinderen met dichte schoenen op pad te sturen.

Heeft u nog lakens, draadnagels of postelastieken. Wij kunnen ze goed gebruiken. Heeft u nog wat tijd over in die week u bent van harte welkom. Vooral op woensdag kunnen we nog mensen gebruiken.

Informatie en aanmelden vrijwilligers: Jetty Noordzij 071-5802634.