Le Dakar

le dakarHet is al weer enige tijd geleden dat er in de Dorpsketting nieuws gestaan heeft over Van Velsen Rally Sport.

Zoals velen al weten, staat bij ons de focus alweer op de Dakar rally van januari 2017. Als de truck en ik hetzelfde uit de Dakar rally komen als afgelopen jaar, zullen we ook gaan deelnemen aan de Morocco Desert Challenge in april 2017, voorheen de Libya Rally.

Nadat we aan veel evenementen hebben deelgenomen ( 4×4 Beach in Katwijk, Dutch Dakar Experience in Maurik, Bouwbeurs Alphen a/d Rijn, Ondernemersbeurs Reeuwijk, opening Tankstation, etc) zijn we nu alweer druk met opknappen, reviseren, repareren en verbeteren van de truck.

Overigens, de zaterdagmiddag tijdens de Dutch Dakar Experience was voor ons wel heel bijzonder. Op deze middag hebben we voor de stichting Groot Hart van Rob Kamphues met zieke kinderen rond gereden op een speciaal geprepareerde baan. Ongelooflijk, wat geeft dat een voldoening als je mee mag werken aan een leuke dag voor deze zieke kinderen!

Ook op facebook staan we niet stil. Met enige regelmaat staat er een updatefilmpje op facebook over de voortgang en de voorbereidingen van de truck en ons team.

Aanstaande zaterdag (16 juli) zal, net als vorig jaar, de truck weer op de Landleven fair staan tijdens de Stompwijkse Paardendagen.

Omdat ons succesvolle debuut seizoen 2015/2016 inmiddels is afgesloten, zullen wij de laatste shirts en petten verkopen tijdens de fair. Er wordt niets meer van dit seizoen bijgemaakt, dus op=op!

Verder zijn wij uiteraard te volgen op onze site en facebook!

Aad van Velsen