Van het voetbalbestuur

Aan het einde van een seizoen is traditioneel het moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het volgende.

In het seizoen zijn vele vrijwilligers actief geweest om het voetballen van jong tot oud mogelijk te maken. We hebben het dan over trainers, leiders, scheidsrechters, vlaggers, bestuursdiensten, barmedewerkers, bestuurs-en commissieleden en nog vele anderen die achter de schermen onbetaalbaar en onmisbaar werk verzetten. Alle vrijwilligers bedankt, we rekenen ook volgend seizoen weer op jullie.

tweedeWaar het eerste zich heeft gehandhaafd in klasse 3A, heeft het 2e het werkelijk fantastisch gedaan door te promoveren na de reserve 1e klasse. Wat het nog mooier maakt is dat dat is gebeurd door bij SLZ met 0-3 te winnen van onze buur, na een 3-5 nederlaag thuis! Voor velen wellicht een verrassing, voor het elftal zelf, onder leiding van Yorick Boon, niet. Dit was meteen voorlopig het laatste huzarenstukje van Yorick bij Stompwijk92, hij gaat zijn trainershorizon verbreden bij ROAC. Wij danken Yorick en wensen hem veel succes, en hebben er alle vertrouwen in dat hij ook daar zal slagen. De deur staat voor hem altijd open!

Helaas moeten we na dit seizoen vanwege zijn gezondheid afscheid nemen van onze hoofdtrainer Ted van Berkel. Wij willen hem hartelijke danken voor zijn tomeloze inzet en betrokkenheid en wensen hem alle kracht toe.

We hebben in Erik van Maanen een nieuwe, enthousiaste opvolger gevonden. We wensen hem veel succes komend seizoen, samen met assistent-trainer Rob van Benten.

Bij de jeugd zijn de B1, E3 en F1 kampioen geworden, wij feliciteren alle spelers, leiders en trainers met dit prachtige resultaat. De interactieve en praktijkgerichte jeugdtrainerscursus van 3 avonden was een groot succes, net als het beter-laat-dan-nooit jeugdtoernooi. Vanuit de hele regio strijden teams om de inmiddels fameuze winnaars-troffee.

We begonnen met vrijwilligers, we eindigen er ook mee. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons bestuur versterken (waarvan de helft stopt of al is gestopt) of andere taken op zich willen nemen. Vele handen maken licht werk!

Heb je interesse of weet je iemand die dat heeft, meld dit dan bij je leider, aanvoerder of een bestuurslid. We rekenen op jullie hulp volgend seizoen!

Rest ons jullie een fijne vakantie te wensen, en tot volgend seizoen in ons jubileumjaar.

Voetbalbestuur Stompwijk92, Willem Luiten