Dit weekend = Summerland!

Jaja, dames en heren, jongens en meisjes, hooggeëerd publiek, aankomend weekend is het alweer écht zover! Vrijdag, zaterdag en zondag staan geheel in het teken van de 10e editie van Stompwijk Summerland! De opbouw van het jubilerende festival begint woensdag, allemaal via webcam op de site te bewonderen.

Voor degenen die nog geen kaart hebben weten te bemachtigen, ze zijn nog te koop op www.stompwijksummerland.nl. In de voorverkoop zijn ze goedkoper, online bestellen is dus verstandig!

Een tip voor grootgebruikers in drank en mensen die een hekel hebben aan rijen; de online consumptiebonnenverkoop is nog steeds aan de gang. Je bespaart daarmee tot 25% op je bonnen, tel uit je winst!

 Activiteiten en tijden

Voor degenen die het gemist hebben of het enigszins vergeten zijn, hieronder staan nog één keer de activiteiten en tijden op een rijtje:

Aanstaande vrijdag openen de deuren om 20:00 u, waardoor het weekend wordt ingeluid. De main stage staat gevuld met superieure bands die tot 1:00u doorrammen. De après-skitent en de superstyle-tent bieden een feestelijk alternatief, net als op zaterdag.

Zaterdag barst het om 20:00u los met een SK (Summerlands Kampioenschap) Armworstelen. Een titanenstrijd waarbij de winnaars er met machtige prijzen vandoor gaan. Inschrijven hiervoor is nog steeds mogelijk op de site. Op het open terrein beginnen de dj’s om 22:00 u. Deze energieke en opbouwende show gaat door tot 02:00 u.

Zondag start om 13:00 u met de inloop voor de kindermiddag waarin Olympic de Kikker de Summerspelen organiseert. Om 15:30 u draait vervolgens de enige echte huis-DJ Kees, met daaropvolgend diverse bandoptredens. DJ Nilo sluit het feest knallend af tot 21:00 u, waarmee het weekend van Summerland eindigt.

programma summerland

Rectificatie

In het magazine staat een eindtijd van 22:00u op zondag. Helaas, helaas, dit hoort 21:00 u te zijn. Wij zorgen er uiteraard alsnog voor dat je met een voldaan gevoel naar huis kruipt!