La Fuente geeft Summerland kleur

La FuenteHet is onderhand nog maar tweeënhalve week totdat Stompwijk volledig in teken staat van Summerland. Nederland reist stad en land af en schrapt alles uit de agenda’s om bij de jubileumeditie aanwezig te zijn. Deze week staat in het teken van La Fuente, de exotische DJ en womanizer die kleur toevoegt aan het evenement. Summerland zonder La Fuente is als het EK zonder het Nederlands elftal, het mist de finishing touch. Wij zijn als organisatie daarom zeer opgetogen over zijn aanwezigheid.

La Fuente, house-DJ in hart en nieren, kwam op jonge leeftijd in aanraking met elektronische muziek. In de eerste jaren van zijn indrukwekkende carrière groeide hij uit tot een grote naam in Nederland. Het succes is niet binnen de landsgrenzen gebleven, zijn shows waren al op bijna elke continent te bewonderen. De house-DJ staat bekend om zijn energieke, gevoelvolle en hartverwarmende housegeluid waarmee hij iedereen tijdens zijn optreden met zich mee krijgt.

Met de radioshow ‘Full Colour’ laat de DJ onverminderd goed horen waar hij tot in staat is. Bij elke radioshow vormt een andere kleur de basis voor de samenstelling van de housenummers. Dit vooruitstrevende idee heeft onderhand een maandelijkse vaste plek in de ITunes top 10 veroverd.

La Fuente is op de zaterdag op Summerland van de partij. Hij is vastberaden om een onvergetelijke set te draaien waar hij iedereen in mee sleurt. Nederlands beste vrouwelijke Master of Ceremony (MC) Boogshe staat La Fuente tijdens het optreden bij met haar rauwe en energieke stem.

La Fuente in zijn element

Voor degenen die nog geen kaart hebben weten te bemachtigen, ze zijn nog steeds te koop op www.stompwijksummerland.nl. Het festival is dankzij de massale verkoop wel bijna uitverkocht, dus wees er snel bij.

Een tip voor grootgebruikers in drank en mensen die een hekel hebben aan rijen; de online consumptiebonnenverkoop is nog steeds aan de gang. Je bespaart daarmee tot 25%!) op je bonnen, de moeite waard.

Tot op www.stompwijksummerland.nl en tot 1, 2 en 3 juli!