Nieuwsbrief juni 2016 no 1

Katholieke Bond van Ouderen Stompwijk

KBO – Soos donatie 2016

Deze maand komen de bestuursleden van de KBO weer bij u langs voor een vrijwillige donatie/bijdrage om de activiteiten van de KBO en soos te ondersteunen. Hiermee kan het bestuur de activiteiten op het huidige niveau handhaven. Uw bijdrage is een welkome aanvulling voor het financieren van activiteiten en spel benodigdheden. Het bestuur wil de bijdrage voor deelneming op een zo laag mogelijk niveau houden, zodat deelname geen financiële belemmering kan zijn. Met uw bijdrage worden allerlei attenties voor zieke en gehandicapte leden betaald. De jaarlijkse ontmoetingsdag en het sinterklaasfeest maken hier ook deel van uit. Om misverstanden te voorkomen, de financiering van lopende zaken op de Soos worden daar niet voor gebruikt, de traktaties op de Soos worden door de jarigen zelf verzorgd. Het bestuur dat bij u langs komt kan zich legitimeren, er is zo nodig een kwitantie beschikbaar. Voor mensen die de KBO – Soos via internetbankieren willen ondersteunen, is het IBAN Rabo nummer NL 04RABO0375349243 t.n.v. van KBO Stompwijk, onder vermelding van Donatie. Wij bedanken u bij voorbaat voor uw bijdrage ter ondersteuning van onze senioren van Stompwijk e.o.

KBO uitgaansdag naar Texel donderdag 23 juni

Deze dag is volgeboekt, iedereen die zich hiervoor opgegeven heeft kan mee met deze prachtige rit naar Texel.

Vertrek om 08.30 uur bij sporthal de Meerhorst, richting Noord-Holland. Na de koffiestop rijden we naar Den Helder waar we om 11.35uur de oversteek maken naar Texel.

Op Texel komt er een gids aan boord, zij heet ons hartelijk welkom en vertelt ons de geschiedenis van het eiland. Via Oude Schild rijden we naar restaurant De Pelikaan waar de koffietafel klaar staat. Na de lunch rijden we naar het verste punt op het eiland “de Vuurtoren” nadat we hier de Waddenzee en de Noordzee hebben zien stromen vervolgen wij onze tocht voor een stop in Den Burg.

Om 16.00uur keren wij terug naar het vaste land. Op weg naar Stompwijk wacht ons nog een heerlijk 3 gangen diner in restaurant “De Oude School”. De verwachte thuiskomst in Stompwijk is omstreeks 20.30uur.

De kosten voor deze dag bedragen € 70,– per persoon, dit bedrag kunt u storten op IBAN RABO rekeningnummer NL04RABO0375349243 t.n.v. de Penningmeester van KBO Stompwijk.

Rabobank Sponsorfietstocht zondag 26 Juni

Het KBO – Soos bestuur brengt dit mooie evenement van Rabobank “Groene Hart Noord” onder uw aandacht. Op uw inschrijfformulier vermeld u, Katholieke Bond van Ouderen startnummer 706. Wij rekenen op u.!

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de KBO – Soos,

Secr. Antoon van Santen