De Bles

Barbecuecursus voor Vaderdag

Vorige week deden we al een vooraankondiging van onze BBQ cursussen op woensdag 29 en donderdag 30 juni aanstaande. We organiseren dezelfde cursus twee avonden achter elkaar waardoor de kans groter wordt dat er voor zoveel mogelijk mensen een geschikte datum tussen zit. Tijdens deze cursus krijg je uitleg over de basisprincipes van Barbecueën. Bereid je samen met de andere deelnemers de lekkerste gerechten en mag je die natuurlijk ook nog eens proeven. Deze cursus wordt gegeven door een echte barbecue expert en door het bedrijf dat ook voor Weber de Weber Academy organiseert. Na het volgen van zo’n cursus zal barbecuën nooit meer hetzelfde zijn en behoren aangebrande worsten tot het verleden. Omdat wij de exacte invulling morgen gaan bespreken kunnen we nu nog niet de definitieve prijzen bekend maken. Wij proberen in ieder geval ruim onder de Weber tarieven uit te komen. Vanaf donderdag staan de exacte invulling, de kosten en manier van inschrijven op onze website (www.debleshoreca.nl) en onze facebookpagina en volgende week in de Dorpsketting. Wij maken tevens een BBQ cadeaubon die natuurlijk ideaal is als Vaderdagkado.

Formule 1

Aanstaande zondag is er weer een Formule 1 race en uiteraard zenden we die weer uit. Omdat de afgelopen race de belangstellenden zelfs in de regen buiten moesten staan, zenden we deze race ook uit in de brasserie. Je kunt dus heerlijk met je gezinnetje komen eten en vanaf 20 uur de formule 1 bekijken. Om het extra gezellig te maken serveren we zondag ook twee overheerlijke BlesBarbecueSchotels. Wij bieden de keuze uit een ribeyeschotel of een kipsatéschotel vanaf onze tuinbarbecue.

EK Voetbal

Ondanks het falen van Danny Blind en het ontbreken van het Nederlands elftal op het EK, blijft het EK een fantastisch sportevenement dat je volledig kunt volgen in de Sportsbar. Wij zenden alle (lees; zoveel mogelijk) wedstrijden uit en je bent van harte welkom om deze bij ons te komen kijken.

Jeroen de Gier