Sportsbar de Bles nu al te klein

De belangstelling voor de prestaties van Max verstappen was afgelopen zondag zo groot, dat de Sportsbar te klein bleek te zijn. Met als gevolg dat gasten vanaf het terras met een paraplu naar binnen moesten kijken. Dat belooft wat voor de komende weken, want de enorme sportzomer is pas net van start gegaan en er volgt nog zoveel meer. Van wielrennen tot motorsport, van formule 1 tot tennis……En wat dacht je van het EK voetbal en de Olympische Spelen? En al deze sporten zijn vanzelfsprekend te volgen in Sportsbar de Bles. Zondag 12 juni wordt de GP van Canada gereden om 20.00 uur ’s avonds en in verband met de grote belangstelling bij de afgelopen twee races zenden we – bij voldoende animo – deze volgende race ook uit in de Brasserie. Je moet het natuurlijk wel kunnen zien als je komt kijken!

Barbecue les – vooraankondiging

Op woensdag 29 en donderdag 30 juni organiseren we BBQ workshops. We organiseren deze opleiding in samenwerking met Barbecue Exclusief en dat is de organisatie die ook de landelijke Weber Academies voor Weber verzorgd. Beide workshops duren 3 á 4 uur en in deze tijd leer je de basisprincipes van het barbecueën, bereid je samen met de andere deelnemers gerechten voor, sta je zelf aan de gril en mag je tot slot ook nog proeven wat je klaargemaakt hebt. Na het volgen van deze workshop zal je nooit meer op dezelfde manier barbecueën en behoren zwarte hamburgers definitief tot het verleden. Deze workshop is ook uitermate geschikt om cadeau te doen voor Vaderdag (19 juni). Komende week vullen we de verdere details van de workshop in, dus houd de Dorpsketting, onze website en/of onze Facebookpagina in de gaten voor de kosten, de inschrijving en eventueel verdere details. En reserveer alvast één van de twee data.

Zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur gesloten

Aanstaande zaterdag mogen wij weer een (besloten) feest organiseren in onze Brasserie en dat betekent dat de Brasserie vanaf 14:30 uur gesloten is. Bij mooi weer is het voorterras wel gewoon in gebruik, de Sportsbar is gewoon open en je bent van harte welkom in ons restaurant, maar na lunchtijd dus niet meer in de tuin en in de Brasserie.

Jeroen de Gier