Ongegeneerd dansen op Moombahteam

Over een maand is het alweer zover! Het mooiste weekend van het jaar met Stompwijk Summerland, 1 tot en met 3 juli, staat voor de deur. De artiesten van Summerland staan te popelen om op te komen treden op het festival. Zo ook het Moombahteam, dit team staat in deze uitvoering in de schijnwerpers.

Het Nederlandse diskjockeyduo Moombahteam, gevormd door DJ Erik en MC Gijs, is in heel Nederland geroemd om zijn unieke geluid, ze steken ‘oldskool’ muziek in een nieuw (dance)jasje. Het genre van het duo is Moombahton, Reggae, Hiphop, Dancehall en Bubbling, ook wel te typeren als vrolijk, catchy en dansbaar. De optredens van het Moombahteam zijn energiek en meeslepend. Naast artistieke draaikunsten van DJ Erik zweept MC Gijs met zijn looks, charmes en charisma het hele publiek op tot dansen. Gijs laat daarbij de hormonen van menig vrouw (en man) op hol slaan.

Afbeelding1Het talent van Moombahteam is niet onopgemerkt gebleven, ook niet buiten de landsgrenzen. Afgelopen jaren hebben ze flink getoerd, met onder andere een zomertour aan de Spaanse Costa, in Portugal en in Sunny Beach. In mei heeft Moombahteam het nummer ‘Ze is de shit’ gereleaset. Alle bookmakers adviseren geld in te zetten op het feit dat dit nummer een regelrechte hit gaat worden. Al met al, je gaat nog veel van deze mannen horen, in ieder geval op Stompwijk Summerland.

Consumptiebonnen

We maken van de gelegenheid gebruiken om je te adviseren over de koop van consumptiebonnen. De consumptiebonnen zijn namelijk net als vorig jaar online te koop op www.stompwijksummerland.nl. De online voorverkoop heeft voor jou meerdere voordelen:

Niet meer in de rij staan voor bonnen;

Meer quality time met je vriend(inn)en doordat niet steeds iemand bonnen haalt. Het is een stuk goedkoper! Kortingen tot wel 25%, dat scheelt tot € 0,50 per bon.

We zien je over een maand, met consumptiebonnen en al!

www.twitter.com/_summerland_

www.instagram.com/wearesummerland

www.facebook.com/stompwijksummerland