Rabobank Sponsorfietstocht 26 juni

Op zondag 26 juni organiseert Rabobank Groene Hart Noord opnieuw de Rabobank Sponsorfietstocht.

De Rabobank Sponsorfietstocht biedt alle verenigingen en stichtingen in de regio de mogelijkheid om een sponsorbijdrage bij elkaar te fietsen. Iedereen kan meefietsen; klanten, leden, ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional. Fietsers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. De te rijden afstanden zijn 20, 40, 60 en 100 kilometer.

Bijdrage aan de lokale samenleving

In onze regio is het verenigingsleven enorm actief. Om dit te ondersteunen en haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen zet de Rabobank zich graag in. Door het organiseren van de Rabobank Sponsorfietstocht leveren we met elkaar een bijdrage aan het realiseren van een droom of wens van één van de vele verenigingen. Verenigingen, sportclubs, stichtingen, koren, fanfares, buurtinitiatieven en welzijnsorganisaties: allemaal kunnen zij meedoen aan de Rabobank Sponsorfietstocht.

Al ingeschreven?

Is uw vereniging, school of stichting al ingeschreven voor de Rabobank Sponsorfietstocht? Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vindt u een lijst met de ingeschreven verenigingen en stichtingen en het toegewezen inschrijfnummer. Is uw vereniging, school of stichting nog niet ingeschreven? Schrijf dan snel in via de website van de Rabobank Sponsorfietstocht.

Inschrijven is mogelijk tot 6 juni!

Startpunten en starttijden

Deelnemers kunnen vanaf 09.00 uur starten voor de 20, 40, 60 of 100 kilometer. De uiterlijke starttijd is 13.30 uur. Alle stempelposten sluiten om 16.00 uur. Deelnemers ontvangen op het startpunt een stempelkaart en een routebeschrijving. Individuele deelnemers hoeven zich niet vooraf in te schrijven en betalen uiteraard ook geen inschrijfgeld.

Op zondag 26 juni 2016 kunt u o.a. starten in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude Dorp, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Leimuiden, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Stompwijk, Ter Aar, Woubrugge, Zoeterwoude Dorp en Zoeterwoude Rijndijk.