Katholieke Bond voor Ouderen Stompwijk

Nieuwsbrief mei 2016 no 2

KBO fietstocht 26 mei

Donderdag 26 mei organiseert KBO – Stompwijk weer de jaarlijkse fietstocht door het Groene Hart van de provincie Zuid- Holland. Piet Beekman heeft weer een mooie rit uit gezet. Waarheen ? Wij laten ons weer verrassen. Zoals gewoonlijk zijn er weer diverse stopplaatsen ingelast, de koffiestop wordt door de KBO betaald, de lunch en andere versnaperingen onderweg zijn voor eigen rekening. Het bestuur vraagt van de deelnemers de snelheid aan te passen aan de gehele groep, het samen uit samen thuis gevoel moet de eerste prioriteit zijn, dit vinden wij heel belangrijk. U neemt deel voor eigen risico, er zijn veiligheid vestjes beschikbaar zodat de groep als groep herkenbaar blijft, (wel weer inleveren aan het einde van de dag) het overige verkeer kan zich op de veiligheidskleding instellen. Start is om 09.00 uur van het Kerkplein bij de H. Laurentius kerk.

Het bestuur wenst u heerlijk weer en een behouden terugkomst toe.

vuurtorenKBO uitgaansdag naar Texel donderdag 23 juni

Deze dag is volgeboekt, iedereen die zich hiervoor opgegeven heeft kan mee met deze prachtige rit naar Texel. Vertrektijden en relevante informatie voor deze dag wordt eventueel volgende maand bekend gemaakt. De kosten voor deze dag bedragen € 70,– per persoon, dit bedrag kunt u storten op IBAN RABO rekeningnummer NL04RABO0375349243 t.n.v. de Penningmeester van KBO Stompwijk.

Rabobank Sponsorfietstocht zondag 26 juni

Het KBO – Soos bestuur brengt dit mooie evenement van Rabobank “Groene Hart Noord” onder uw aandacht, vorig jaar hebben wij een prachtig bedrag bij elkaar gefietst voor de senioren van Stompwijk. U kan 20 – 40 – 60 of 100 km fietsen, per afstand krijgt de vereniging € 3,- € 6,-, € 9,- of € 12,- voor de kas van de vereniging. Dit kan de KBO – kas goed gebruiken voor de activiteiten van de KBO, alsook om de Soos te kunnen blijven organiseren. Starten kunt u bij sporthal “Meerhorst” vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur. Op uw inschrijfformulier vermeldt u, Katholieke Bond van Ouderen startnummer 706.

Het bestuur wenst u een fijne ontspannen rit en natuurlijk mooi weer.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw inzet.

Graag tot ziens,

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van de KBO – Soos,

Secr. Antoon van Santen