Haarknippen voor kinderen met kanker

Afbeelding2

Afgelopen vrijdag heeft  Andrea’s Haarstudio zich weer ingezet voor het goede doel. Op geheel eigen kosten hebben ze hier namelijk op één avond 6 jongeren hun haar kort geknipt. Vervolgens zijn ze weer prachtig in model geknipt en de vele vlechten van zeker 30 cm lang zijn  onderweg naar stichting Haarwensen.

Na een aantal tegenvallers en het verlies van goede vrienden en familieleden, besluiten 6 vrienden dat ze iets willen doen voor kinderen die zo hard vechten tijdens hun chemo’s. Er zijn genoeg kinderen die door deze verschrikkelijke ziekte geteisterd worden. En alsof dat allemaal nog niet vervelend genoeg is, worden deze kinderen ook nog eens gigantisch onzeker doordat ze door alle chemo’s en behandelingen kaal rond moeten lopen.

Afbeelding1Daarom zijn wij, Lars, Michelle, Yenissei, Arjan, Tamara en Ingeborg, de afgelopen 2 jaar flink bezig geweest om ons haar te laten groeien. Ons haar gaat naar Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt voor haarwerken voor kinderen, zonder kosten voor de ouders. Om dit mogelijk te maken hebben zij haar en geld nodig. Ons haar krijgen ze al, nu het geld nog. Voor €1500,- kunnen we een kind ontzettend blij maken door een pruik te adopteren. Voor dit bedrag wordt de pruik gemaakt, aangemeten en gedurende de draagtijd onderhouden.

Help jij ons mee met de adoptie? Je kan het geld overmaken op rekeningnummer NL70RABO1334787859 tnv L.J.P. Bellekom. Al het geld dat we ophalen wordt vervolgens verdubbeld, dus geef gul!

De resultaten van de knipbehandelingen kunt u bekijken op Facebook AndreasHaarstudioStompwijk en Andrea’sHaarstudio