Blesnieuws

Hoogste tijd voor mooi voorjaarsweer

Twee weken geleden leek het voorjaar definitief van start te zijn gegaan en dat konden we goed merken bij de Bles. Dagelijks werd het drukker en steeds meer mensen zochten even wat ontspanning op ons terras of in de brasserie. Met het omslaan van het weer is die stijgende lijn er weer even uit, dus wat ons betreft mag de zon weer volop gaan schijnen. Onze beschutte binnentuin is helemaal klaar voor veel heerlijke zomerse middagen en avonden, maar dan moet het natuurlijk wel droog zijn. Gelukkig zijn de voorspellingen gunstig.

Het gaat verder uitstekend met de Bles. We hebben al heel wat mooie en bijzondere momenten meegemaakt met bijvoorbeeld de legendarische overwinning van Max Verstappen vorige week en tegelijkertijd een heel geslaagde wandeltocht. In de afgelopen maanden trok de brasserie het restaurant wel een beetje leeg, maar sinds afgelopen weken groeit de interesse in het restaurant weer aanzienlijk. Dat komt onder andere door onze nieuwe kaart waar we veel complimenten over in ontvangst hebben mogen nemen. Afgelopen weekend mochten we op zaterdagmiddag een mooi feest organiseren en ook voor aanstaande zaterdagavond staat er weer een besloten feest op het programma. Dat betekent dat je wel van harte welkom bent in het restaurant of in de sportsbar, maar dat de brasserie zaterdagavond gesloten is. Bij mooi weer kun je overigens ook van onze brasseriekaart eten op het voorterras. En maak dan nog even de je bonnen van Het Blesse Paard op, want die zijn nog tot 1 juli te gebruiken.

Sinds gisteren zijn wij officieel aangesloten bij Route.nl. De meest populaire fiets- en wandelroutesite van Nederland. Route.nl is onderdeel van Falk (je weet wel, van die landkaarten) en helpt recreanten bij het maken van mooie fietsroutes met prettige start- en eindpunten. En wij mogen er daar een van zijn, want de locatie moet eerst officieel door een vertegenwoordiger goedgekeurd worden en dat is afgelopen week gedaan. Bij route.nl zijn maar liefst 5,4 miljoen fiets- en wandelliefhebbers aangesloten. Eerder waren we al aangesloten bij nederlandfietsland.nl omdat we fietsvriendelijk zijn. Zo blijven we continu bezig om het beter en vooral leuker te maken.

Jeroen de Gier