Naar de bollen

ria 1Is een bekend liedje uit de oude doos. Ja maar wie gaan er mee?

Een bus vol met Zonnebloemers dus. Het was prachtig weer en de stemming was opperbest.

Na aankomst in de Keukenhof, genoten we eerst (Hollandse gewoonte) van koffie met appeltaart. Na het uitdelen van de lunchtasjes, gingen we op weg naar de fotograaf. Dat werd hilarisch, aangezien we met heel veel rolstoelen waren. Op het teken van de fotograaf moesten we allemaal ons lunchtasje omhoog houden zodat iedereen kon zien dat we van de Zonnebloem waren.

Daarna ging iedereen op weg om de mooie bloemen te bekijken. Ook de verschillende themakassen waren prachtig ingericht. Er stond bij de molen een grote klomp waar je in kon gaan staan om een ria 2foto te maken. Omdat ik van 10 jaar geleden ook zo’n foto had wilde ik daar dit jaar ook een foto van hebben. Maar ja, 10 jaar ouder en stijver, valt het niet mee om in de klomp te stappen. Ik keek mijn ogen uit naar al die Japanners die in een mum van tijd in die klomp zaten. Maar zo jullie zien, de foto is aardig gelukt. Op een bankje onze lunch verorberd en na een rustige wandeling hebben we op een terrasje koffie gedronken.

Ik heb heel veel foto’s gemaakt, 157, waarvan ik wel een goeie 60 thuis weer verwijderd heb. Dat was om dat ze, of bewogen, of niet naar mijn zin waren. Met dank aan Janet die op mijn bevel…… stop of even draaien……..mij de gelegenheid daar toe gaf.

Hier mee wil ik alle vrijwilligers(-sters ) bedanken voor de gezellige dag die zij ons bezorgd hebben.

Groetjes Ria van Dijk