Laatste avond VrouwActief

Helaas was het weer dinsdagavond niet zo best, dus we moesten naar binnen uitwijken. In de brasserie stond een aantal tafels opgesteld en de stemming zat er direct al in, zelfs zonder wijntje was het een gezellige groep van 32 vrouwen.

We begonnen met 3 witte wijnen en de hapjes die hierbij geserveerd werden waren rivierkreeftstaartjes met zeekraal, gamba in knoflook en een soepje van lente-ui in een mini soeppannetje.

De 3 rode wijnen werden geserveerd met carpaccio, een bitterbal van kalfszwezerik en een heerlijk stukje graan gevoerd rundvlees. Als afsluiting een heerlijk dessertwijntje met een ijslolly van sinaasappel en witte chocolade.

Fleur vertelde voor elke ronde wat er in de glaasjes zat en wat voor lekkernij we daarbij te eten kregen. Zij deed dit voor de eerste keer, maar alle eer Fleur, je deed het uitstekend. Ook kok Trevor had flink uitgepakt, het was echt super lekker. Ik stel voor dat de Bles ook maar eens zo’n avond organiseert, want je leert op deze manier veel smaken kennen.

wijnproefavond3We hebben deze avond ook de folder van het nieuwe seizoen uitgedeeld en uiteraard hebben we geprobeerd er veel variatie in aan te brengen, en heb je zelf een leuk idee? Geef het aan ons door.

We starten in september met een wandeling onder leiding van gidsen door de Vlietlanden en we hopen dat iedereen weer veel zin zal hebben na een mooie zomer.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, er wordt 9 keer per seizoen iets georganiseerd op de tweede dinsdag van de maand en de normale avonden zijn van 20.00 u tot 22.00 u vanaf seizoen 2016-2017 in de Bles.

Iedereen een fantastisch mooie, zonnige zomer gewenst.

Namens bestuur VrouwActief,

Ria Luiten