Voorstellen nieuwe huisartsen

huisartsHieronder treft u een schrijven aan waarin de twee nieuwe huisartsen in onze Stompwijkse huisartsenpraktijk zich aan u voorstellen. Aan het eind van dit stukje treft u tevens een verwijzing aan naar de site die inmiddels online is.

Omdat niet iedereen thuis is op internet zullen alle bij ons ingeschreven patiënten binnenkort een nieuwsbrief ontvangen met dezelfde informatie als op de site.

Met vriendelijke groet, Albert Jan Barendse

Hallo Stompwijk!

Irene Zeilstra:

Weer terug in Stompwijk.. In 2009-2010 heb ik mijn laatste opleidingsjaar van de huisartsenopleiding bij Albert-Jan in de praktijk gedaan, met heel veel plezier! Inmiddels ben ik ruim 5 jaar huisarts, heb ik een jaar in Alphen aan den Rijn gewerkt en een aantal jaar in een groot gezondheidscentrum in Den Haag. Ook heb ik ondertussen 2 zoontjes gekregen. Toch miste ik het werken in een mooie, landelijke omgeving in een kleinere huisartsenpraktijk. Ik ben graag buiten en onderneem veel met vriendinnen, houd van reizen, koken, eigenlijk van alles. Zelf woon ik in Voorschoten en vooral de reistijd naar Den Haag viel soms wat tegen. Ik heb altijd contact gehouden met Albert-Jan en de situatie is zo gelopen dat ik samen met Karin in Stompwijk kon gaan werken.

Ik ben nog steeds erg blij om huisarts te zijn, vindt het bijzonder om mensen in alle leeftijdsfasen te zien en te begeleiden en het blijft een heel breed, afwisselend en interessant vak, waarin altijd nog van alles te leren valt. Ik heb veel zin om weer in Stompwijk te komen werken.

Karin van Dinteren:

Al bijna 5 jaar ben ik huisarts. Mijn opleiding heb ik in Rotterdam en Zeeland gedaan. Na 4,5 jaar in Den Haag gewerkt te hebben met Irene miste ik het echte huisarts zijn. Ik zou graag weer contact hebben met de mensen en ik ben altijd erg onder de indruk dat de patiënten een bladzijde uit hun leven met me willen delen. Het is voor mij belangrijk een open en eerlijk contact met de patiënten te hebben. Ik vind het heel erg leuk om in Stompwijk te werken en om alle patiënten en het dorp te leren kennen.

Naast mijn werk als huisarts ben ik moeder van 2 kinderen van 1 en 3 jaar en heb ik wel wat hobby’s zoals dansen, fotografie en creatieve dingen doen. Dat kan ik goed combineren met mijn werk als huisarts en ik kan het soms zelfs goed gebruiken.

Huisartsenzorg dicht bij huis  

Wij zullen op termijn de praktijk overnemen. Daarbij zullen we een nieuwe locatie voor de praktijk betrekken. Dit zal in het centrum van Stompwijk zijn, voor iedereen goed bereikbaar. Onze visie is een kleinschalig, persoonlijk, laagdrempelig gezondheidscentrum, waar de zorg dichtbij huis is. We hopen dan samen te kunnen werken met de (wijk)verpleegkundige, het laboratorium, de fysiotherapeut en andere disciplines.

Daarnaast willen we meer aanvullend onderzoek zelf kunnen doen zoals longfunctie meten, een hartfilmpje maken, huidafwijkingen met de dermatoloog online beoordelen zodat u minder naar het ziekenhuis hoeft.

In de nabije toekomst zullen wij dagelijks spreekuur houden op Gemiva – Swetterhage in Zoeterwoude. Daarnaast zijn we ook in onderhandeling over de nieuwe bloedafname locatie van het Scal op Swetterhage.

Er is een inmiddels een website online waar we u op de hoogte zullen houden van alle ontwikkelingen.

www.stompwijksehuisartsenpraktijk.nl. Als u daar van tijd tot tijd op kijkt, blijft u goed op de hoogte van de actuele informatie.