Magazijnmedewerker/Chauffeur(rijbewijs-b)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde
Magazijnmedewerker/Chauffeur(rijbewijs-b)

De werkzaamheden in het magazijn kunnen zijn: Orders verzamelen en gereedmaken voor verzending, laden en lossen, binnenkomende goederen etiketteren, controleren en inruimen, magazijn schoonhouden, klein onderhoud van onze bedrijfswagens, bestellingen bezorgen etc.

Functie-eisen

Je bent precies, hebt een positieve instelling en draagt bij aan een gezellige en collegiale sfeer binnen ons bedrijf. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, houdt van aanpakken, bent stressbestendig en niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid. Enig technisch inzicht, handigheid en ervaring met het onderhoud/sleutelen aan auto’s is een pré.

Ben je schoolverlater, misschien nu nog zonder rijbewijs, maar wel met de wil om te leren en je verder te ontwikkelen? Ook dan horen we graag van je!

Meer weten over ons bedrijf? Neem een kijkje op onze website: www.lexmondtradingbv.nl

Salaris is marktconform en de juiste kandidaat kan rekenen op een vast dienstverband. Voel jij je aangesproken? Stuur een mail met je motivatie en CV naar info@lexmondtradingbv.nl t.a.v. Mitch Lexmond.

Lexmond Trading BV  Klaverblad 4  2266JK Leidschendam